John Deere

Compacte tractoren van John Deere – de specialisten voor zeer veel taken

Ongeacht welke compacte tractor u uiteindelijk kiest, alle modellen van John Deere hebben één ding gemeen: topprestaties. Een kleine tractor kan taken verrichten in veel verschillende omstandigheden – op een boerderij, voor gemeentelijke diensten of op een stoeterij. Met opties als hoogkoppelmotoren, automatische tweepedaals transmissies, volledig geïntegreerde cabines, keuzes uit frontladers en maaidekken is er geen klus te groot voor een John Deere mini-tractor

John Deere

Subcategorieën

 • 1-serie

  Ideaal voor maaien, laden, bodembewerking en vele andere taken. De serie 1 sub-compacttractoren zijn zo veelzijdig als u wilt, of u nu een professionele hovenier/gemeentebeheerder of eigenaar van een groot te onderhouden terrein bent.

 • 2-serie

  De tractoren uit de serie 2 afmetingen hebben waarmee ze gemakkelijk in een garage kunnen worden geparkeerd of kunnen werken in nauwe ruimten, zijn ze voorzien van de eigenschappen van een duurzame "grote" tractor waarmee u elke taak aankunt, of u nu een professionele hovenier, een gemeentebeheerder of een eigenaar van een groot grondstuk bent.

 • 3-serie

  Bouwen, maaien, graven, grond bewerken – van zonsopgang tot zonsondergang – het kan allemaal op één dag. Daarom hebben wij de compacte universele tractoren van de 3-serie in elk opzicht premium gemaakt … en letterlijk vanaf de grond opgebouwd.

 • 4-serie

  We introduceren de geheel nieuwe 4M- en 4R-serie – volgepakt met eersteklas geavanceerde technologie en toonaangevende functies die u nergens anders zult vinden. Eén blik is genoeg om te zien waarom de 4-familie echt de nieuwe koning onder de compacttractoren is.

Actieve filters