Shovels

Shovels

- Gehl

- Mustang

- Manitou

Shovels

Subcategorieën

 • Gehl

  Een minishovel is gemakkelijk bij het aanleggen of onderhouden van groen of bestratingen. Daarnaast zijn minishovels ook zeer geschikt voor andere werkzaamheden in de industrie en/of landbouw. Doordat er verschillende aanbouwdelen beschikbaar zijn is deze machine eigenlijk een echte alleskunner. Van een maaier tot een frees en van een palletvork tot een stenenklem. Vreugdenhil Mechanisatie is officieel dealer van Gehl en Mustang by Manitou

 • Mustang by Manitou

  De Manitou knikladers zijn ware multifunctionele werkpaarden. Met hun brede keuze aan aanbouwdelen worden ze ingezet op landbouwbedrijven, bouwwerven en alles daar tussenin. De machines worden in samenwerking met het Amerikaanse Mustang geproduceerd.

  Met het kniksysteem zijn de knikladers zeer wendbaar. In combinatie met de compacte afmetingen van de machines zijn de meest krappe plaatsen.

 • Eurotrac

  Direct contact met de fabrikant en gebruiker garandeert dat het product aansluit op wensen uit de praktijk.

  Eurotrac producten worden exclusief geproduceerd bij diverse machineproducenten ter wereld. Door zorgvuldig de juiste componenten te kiezen is de Eurotrac uiterst betrouwbaar en van kwaliteit gegarandeerd.

  Importeur P.de Heus en Zonen importeert en ontwerpt de machines exclusief onder haar eigen merknaam Eurotrac.

Actieve filters